head_banner

RF ID Sculpt машина за растворање масти

RF ID Sculpt машина за растворање масти

RF ID Sculpt машина за растворање масти

Теорија на третман
Истата теорија и резултат како и познатиот американски бренд truSculpt ID.Револуционерната, неинвазивна, монополарна RF платформа за изработка на тело нуди персонализирано решение со оптимално искуство и докажани резултати во само еден 15-минутен третман без раце.
Оваа технологија е клинички докажано дека обезбедува просечно намалување на маснотиите за 24% и се приспособува на индивидуалните потреби на пациентите.

Која е разликата помеѓу машината за монополарна радиофреквенција и мултиполарната радиофреквенција на машината за растворање масти RF ID?
Монополарната радиофреквенција на машината за липолиза има подлабока длабочина на пенетрација, така што ефектот на намалување и обликување на маснотиите е подобар.Машината за липолиза може да го намали бројот на масни клетки, а мултиполарната радиофреквенција може само да го намали волуменот на масните клетки.

”“

Која е разликата помеѓу RF ID Fat Dissolving и другите третмани за скулптура на телото на пазарот?
• Побрзо — Третира дел од телото за само 30 минути.
• Safer — Не е потребно продолжено време за наплата.
• УДОБНОСТ – Се чувствува како масажа со врел камен.
• Губење на маснотии — Клиничките студии покажуваат просечна загуба на маснотии од 24-27%.
• Разноврсна–Најдобро од сè, Sculpture ID може да третира широк спектар на пациенти кои можеби не се соодветни за други процедури, како и многу делови од телото, типови на кожа и густина на маснотии.


Време на објавување: мај-13-2022 година